Menjar en família al Saló


En la darrera edició hi va haver les següents ofertes per menjar en família, i així poder passar el dia en el Saló. Us pot servir com una idea del que s'oferirà a la 5 edició:

Restaurante de Fira de Barcelona Pizza&Co

Oferta per als assistents al 4t Saló de Famílies Nombroses de Catalunya:

  • Menú Infantil (menors de 12 anys), Porció de pizza o plat de pasta + ampolla d’aigua 33cl. + Postres (peça de fruita o iogurt) 6.5 € pvp (IVA inclòs).
  • Menú Hot Dog i menú fideus. Hot Dog o fideus + aigua de ampolla 33cl. 3.75 € pvp (IVA inclòs).
Horari de 9.30h a 17h

Zona de foodtrucks

Creperia La Parisin

Després de 20 anys d’experiència a Paris, talent i mim, Creperia La Parina porta recorrent les fires i esdeveniments de Catalunya i voltants des de 2004.

Ha donat amb la recepta perfecta oferint els autèntics creps francesos dolços i salats. També especialitzats en galettes fets amb farina de sarraí i gofres de Brussel•les, cruixents per fora i suaus per dins.

No et perdis l’oportunitat de provar els millors creps del mercat.

La TecaVan

La Teca 33 sorgeix de molts anys fent … “el millor pastís de xocolata que he provat”. Comença els aniversaris de les filles, segueix per l’aniversari dels avis, la celebració dels cinquanta de la millor amiga o el “perquè sí!” per al fillol preferit.

Ofereix menjar vegà i vegetarià, Pastissos, Reposteria creativa, Galetes, Patés vegetals, Hamburgueses vegetals, Sushi vegetal, Magdalenes, Cupcakes, productes sense la proteïna de la llet de vaca, etc.


 .